Jäsenkirjeet
kuvituskuva

Jäsenkirje 11/2020

Jäsenkirjeet
Marraskuun kirjeessä kerrotaan yhteistoimintalain uudistamista koskevan mietinnön keskeisistä sisällöistä. Jäsenesittelyssä Tampereen Sarka Oy. Avaintes-asiana sopimuskirjassa olevat virheelliset kohdat sekä laskentaesimerkkejä. Muistathan myös liittyä kaikille avoimeen Kuntekon loppuseminaariin!
kuvituskuva

Jäsenkirje 10/2020

Jäsenkirjeet
Työmarkkinoiden ajankohtaiskatsauksen lisäksi ohjeet paikallisen järjestelyerän 1.4.2021 laskemiseen. Kunteko-ohjelma päättyy, joten nopeasti toimimalla voi vielä hakea maksutonta sparrausta. Lisäksi lokakuun jäsenkirjeessä koulutuksia sekä Avainta-seminaarin ja Kuntamarkinoiden terveiset.
kuvituskuva

Jäsenkirje 9/2020

Jäsenkirjeet
Elokuun jäsenkirjeessä yhdistyksen vuosikokouksen kuulumisia sekä uusi hallitus. Painettuja sopimuskirjoja myydään verkkokaupassa. Avaintan asiantuntijat jäsenten apuna työantajille suunnattujen ohjeiden tulkinnassa. Ota yhteyttä!
kuvituskuva

Jäsenkirje 8/2020

Jäsenkirjeet
Jäsenkirjeessä 1. heinäkuuta kerrotaan, että kaikilla sopimusaloilla on saavutettu neuvottelutulos. AVAINTES ja AVAINOTES -verkkojulkaisút ovat valmistuneet ja ladattavissa verkkosivuilta. Hyvää kesää!
kuvituskuva

Jäsenkirje 7/2020

Jäsenkirjeet
Jäsenkirjeessä sopimusneuvottelutuloksista ja tietoa jäsenille suunnatuista maksuttomista sopimusinfoista (8.6 ja 11.6).
kuvituskuva

Jäsenkirje 6/2020

Jäsenkirjeet
Huhtikuun jäsenkirjeessä todetaan työehtosopimusneuvottelujen odottava tilanne sekä pyydetään jäseniä vastaamaan lomauttamista ja palkanmaksun keskeytyksiä koskevaan kyselyyn. Vastaaminen on tärkeää - tuloksia hyödynnetään lainsäädäntövaikuttamisessa. Vastausaikaa 23.4.klo 16 saakka.