Ajankohtaista
Fokus kriisien hallintaan – ohjeet 2021

Fokus kriisien hallintaan – ohjeet yrityksille

Uutinen
Valtakunnallinen FOKUS-hanke on tuottanut kriisien hallintaan ohjeet tartuntavaaran, onnettomuuksien, kyberturvaongelmien, henkilökriisien ja liiketoimintamuutosten johdonmukaisen ja suunnitelmallisen johtamisen tueksi erikokoisille ja eri toimialojen yrityksille.
Vihko ja kynä puupinnan päällä

Osallistu Työturvallisuuskeskuksen koulutuksiin

Koulutus
Työturvallisuuskeskus järjestää käytännönläheisiä maksullisia ja maksuttomia työturvallisuuteen liittyviä verkkokoulutuksia ja webinaareja. Tutustu koulutustarjontaan!
koulutus, kynä, läppäri

Ammattiyhdistyskoulutus 2020–2022

Koulutus
Järjestöjen esityksestä Avaintan hyväksymien ammattiyhdistyskoulutusten lista (Avaintyönantajat AVAINTA ry työehtosopimus 2020–2022).
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän -teemavalmennus: Haastavat johtamistilanteet 9.2. klo 12.30-15.30

Koulutus
TAMK:n vetämässä esihenkilöille suunnatussa maksuttomassa teemavalmennuksessa keskustellaan erilaisista esihenkilötyön haastavista tilanteista esimerkiksi liittyen työyhteisön vuorovaikutukseen.
Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän: Toiminnan häiriötilat haastavat esimiestyön 20.1. klo 13-14.30

Koulutus
Etenä enemmän -hankkeen webinaarissa KT:n asiantuntijat avaavat ajankohtaisia esimiestyön peruskysymyksiä sopimusten ja lainsäädännön mukaisesti. Esillä myös kriisi- ja etätyön aikana nousseita kysymyksiä tehtävien siirroista sekä työaikajohtamisesta.
kuvituskuva

AVAINTES-webinaari: Työlomat ja poissaolot 26.1. klo 9-11

Koulutus
Webinaarissa käydään läpi AVAINTES:n kautta työelämän tavanomaiset poissaolotilanteet, keskustellaan työlomista sekä sairauslomamääräysten perusasioista. Webinaari sopii asiantuntijalle, joka tarvitsee tietoa äitiys-, isyys-, vanhempain- ja hoitovapaasta, osittaisesta hoitovapaasta, tilapäisestä hoitovapaasta ja muista poissaoloista perhesyistä.