Uutiset
kasvomaskeja

Toimintaohjeita työnantajalle koronavirusepidemiaan varautumiseksi

Uutiset
Työterveyslaitos on koonnut ohjeeseen toimenpidesuositukset työnantajille virustartuntojen vahingollisten vaikutusten vähentämiseksi. Tutustu Työterveyslaitoksen toimintaohjeisiin työnantajille koronavirusepidemiaan varautumiseksi.
Kunteko, ihmeitä tehdään tekemällä

Kymmeniä kuntatyön kehittäjiä palkittiin Kuntekon loppuseminaarissa

Uutiset
Kuntatyön kehittämistä juhlistettiin 25. marraskuuta Kuntekon virtuaalisessa loppuseminaarissa kello 13–16. Loppuseminaarissa myönnetiin yhteensä 34 palkintoa kuntatyöpaikoille ja -työntekijöille, jotka ovat parantaneet työelämän laatua ja palveluja.
tietokone ja puhelin - tunnistautuminen

Hoida yrityksen Suomi.fi-valtuudet Kelan asiointipalveluihin ajoissa

Uutiset
Yritykset ja yhteisöt tarvitsevat Suomi.fi-valtuudet Kelan asiointipalveluiden käyttöön. Valtuudet täytyy hoitaa kuntoon tämän vuoden aikana, jotta asiointipalveluita voi käyttää myös jatkossa. Jos asiointi estyy, viivästyy myös etuuspäätöksien saaminen, mikä voi vaikuttaa merkittävästi paitsi yrityksien ja yhteisöjen myös henkilöasiakkaiden talouteen.
Katja Piiksi, Tampereen Sarka Oy. Kuva: Susanna Lyly

Tampereen Sarka työllistää osatyökykyisiä ja pitkäaikaistyöttömiä

Uutiset
Avaintan jäsenesittelyssä Tampereen kaupungiin omistama Tampereen Sarka Oy, joka on sekä sosiaalinen että yhteiskunnallinen yritys. Tutustu Tampereen Sarkaan!
syksyn lehdet piirissä

Avainta-seminaarin satoa

Uutiset
Avainta-seminaari järjestettiin jo neljättä kertaa 17.-18 syyskuuta. Tänä vuonna seminaari lähetettiin verkossa Clarion hotellista Helsingistä, jossa oli myös paikan päällä muutamia osallistujia.
EKJ ohjelman logo

EKJ-ohjelma esimiehille ja keskijohdolle käynnistyy jo kuudetta kertaa

Uutiset
Kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhteisöjen esimiehille ja keskijohdolle on tarjolla johtamisvalmennusta EKJ-ohjelmassa, jossa kehitetään sekä oman organisaation johtamista että henkilökohtaista johtajuutta.