Ajankohtaista
kuvituskuva

AVAINTES:n vuosilomamääräykset tutuksi -verkkokurssi

Koulutukset
Verkkokurssilla oppii perustiedot vuosilomamääräyksistä. Koulutus sopii hyvin uusille esimiesasemassa tai henkilöstöhallinnossa aloittaneille.
kuvituskuva

AVAINTES: Esimiehen kompastuskivet 27.10 klo 9-15.30, webinaari

Koulutukset
Webinaarissa käydään läpi tapausesimerkkien avulla tavallisimpia sopimuksiin ja työlainsäädäntöön liittyviä asioita, joihin esimies työssään törmää.
Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Webinaari: Dialoginen johtaminen ja yhteiskehittäminen, 29.10 klo 9-10

Koulutukset
Dialogisella johtamisella tarkoitetaan vuorovaikutteista toiminnan kehittämistä ja parantamista, ja jossa jokaisen osanottajan mielipiteitä kuullaan aidosti ja arvostetaan, voidaan tehokkaasti tukea näyttöön perustuvan toiminnan kehittämistä. Osallistu maksuttomaan webinaariin, niin kuulet lisää.
kuvituskuva

Avaintes: Usein kysyttyjä kysymyksiä 3.11. klo 9-12, webinaari

Koulutukset
Webinaarissa käsitellään käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti AVAINTESin usein kysyttyjä aiheita sekä käydään läpi AVAINTESin keskeisimmät palkkaus-, työaika-, vuosiloma- ja työlomakysymykset.
EKJ ohjelman logo

EKJ6 - Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus 2020-2021

Koulutukset
Kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhteisöjen esimiehille ja keskijohdolle on tarjolla johtamisvalmennusta 1.11.2020–2.11.2021. EKJ-ohjelmassa kehitetään organisaation johtamista sekä omaa johtajuutta.
kuvituskuva

AVAINTES-webinaari: Työsuhdepäivä 12.11. klo 9.30–15.30

Koulutukset
Päivän aikana tutustaan AVAINTES:n eri osioiden sopimusmääräyksiin. Tavoitteena on saada hyvän yleiskuva keskeisimpien työehtosopimusmääräysten soveltamisesta.