Ajankohtaista
Kädet pumppaamassa saippuaa käsiin

Turvallinen paluu työhön

Uutinen

 

Koronaepidemia rajoituksineen on muuttanut työelämää ehkä pysyvästi ja etätyötä tullaan todennäköisesti tekemään aikaisempaa enemmän monilla työpaikoilla. 

Hallituksen etätyösuositus päättyi kuitenkin elokuun alussa ja monet työnantajat pohtivat työntekijöiden  paluuta etätöistä normaaliin työarkeen. On huomattava, että koronatilanne elää jatkuvasti ja sen vuoksi on syytä seurata hallituksen ohjeistusta. 

Sopimuskirjat 2020-2022

Avaintan sopimuskirjat verkkokaupassa

Uutinen
Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimus (AVAINTES) ja Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimus (AVAINOTES) sopimuskirjoja painettuina voi ostaa verkkokaupasta.
Kirja ja aurinkolasit

Avaintan palvelut kesällä 2020

Uutinen
Avaintan toimisto palvelee jäseniä koko kesän. Kesälomien vuoksi palvelussamme on viiveitä. Pyydämme kysymyksiä ja yhteydenottoja ensisijaisesti yhteiseen palvelusähköpostiimme toimisto@avainta.fi. 
kuvituskuva

Jäsenkirje 8/2020

Jäsenkirje
Jäsenkirjeessä 1. heinäkuuta kerrotaan, että kaikilla sopimusaloilla on saavutettu neuvottelutulos. AVAINTES ja AVAINOTES -verkkojulkaisút ovat valmistuneet ja ladattavissa verkkosivuilta. Hyvää kesää!
1. heinäkuuta saavutettiin neuvottelutulokset

Avainta ja Sote ry ovat saavuttaneet neuvottelutulokset

Uutinen
Avainta ja Sote ry saavuttivat viime yönä neuvottelutulokset avoinna olleilla sopimusaloilla, josta johtuen myös Tehyn, Superin ja Erton toimeenpanemat työtaistelutoimet ovat päättyneet. Tiedotamme sisällöistä tarkemmin jäsenkirjeessä.
Avaintes ja Avainotes verkossa

Avaintes ja Avainotes 2020–2022 sopimuskirjat ovat julkaistu verkossa

Uutinen
Avaintes ja Avainotes 2020–2022 sopimuskirjojen verkkojulkaisut ovat ladattavissa verkkosivuiltamme.