Uutiset
Kunteko saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

Maksutonta sparrausta kehittämistyön tueksi

Uutiset
Oletko jo hyödyntänyt Kuntekon maksutonta sparrausta kehittämistyön tueksi? Vielä muutama kuukausi aikaa hakea mukaan sparraukseen!
ihminen noukkii omenan puusta

Mielenterveyttä voidaan tukea työpaikalla

Uutiset
Mielenterveyssyyt ovat yleisin syy jäädä työkyvyttömyyseläkkeelle. Työkykyä ylläpitävän toiminnan ja työsuojelun yhteistoiminnan puitteissa työpaikoilla on perusteltua ottaa painopisteeksi työhyvinvoinnin edistäminen, mielenterveyden tukeminen ja masennuksen aiheuttaman työkyvyttömyyden torjunta.
Vesa Laine

Kuntamarkkinat: Tukea yhtiöittämiseen

Uutiset
Yhtiöittäminen on iso päätös, ja vaatii paljon työtä ennen prosessin käynnistämistä. Vesa Laine ja Anne Kiiski pitivät yhteisen esityksen yhtiöittämiseen liittyen Kuntamarkkinoilla 2020.
Kuntamarkkinat 2020

Avainta Kuntamarkkinoilla

Uutiset
Kuntamarkkinat järjestetään 9.–10. syyskuuta kokonaan verkossa. Avaintalla on keskiviikkona 9.9. klo 12 KT:n kanssa yhteinen tietoisku palveluiden yhtiöittämiseen liittyvistä henkilöstökysymyksistä.
Kollektivavtalet för AVAINTA Arbetsgivarna rf

Kollektivavtalet för AVAINTA Arbetsgivarna nu på webben

Uutiset
Avaintas samtliga nya kollektivavtal 2020–2022 på svenska kan laddas ner på vår webbsida työehtosopimukset. 
Avaintan sopimuskirja postiluukussa

Sopimuskirjojen postitus on ruuhkautunut

Uutiset
Verkkokaupasta ostettujen Avaintan sopimuskirjojen postitus on ruuhkautunut. Pahoittelemme tilaajille viivästystä toimituksessa. Tällä viikolla olemme kuitenkin päässyt purkamaan ruuhkaa ja olemme saanut postituksen käyntiin.