Koulutukset

Etänä enemmän: Viruksen vuosi, enemmän etäjohtamista -seminaari 3.6.klo 13-15.30

Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Etänä enemmän -hankkeen iltapäiväseminaari kokoaa yhteen innostavia puhujia, näkökulmia ja esimerkkejä arjen johtamisesta koronavuoden ajalta ja suuntaa katseen tulevaan. 

Webinaari on maksuton, ja tarkoitettu sote- ja palvelualan esihenkilöille. Myös muiden toimialojen esihenkilöt ovat tervetulleita.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 2.6.2021 klo 12 mennessä.. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse edellisenä päivänä.

 

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. 

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019–31.12.2022, ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää hankkeen omilta sivuilta >