Koulutukset

Etänä enemmän: Arviointi, palaute ja palkitseminen -teemavalmennus 19.5. klo 13-15.30

Etänä enemmän hanke saa rahoitusta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Ohjelma

Teemavalmennuksessa käsitellään arvioinnin, palautteen ja palkitsemisen roolia ja merkitystä etätyön ja -johtamisen arjessa. Onko koronapandemia muuttanut arvioinnin, palautteen ja palkitsemisen tavoitteita ja tapoja? Case-esimerkit valottavat teemaa kuntatyöpaikkojen näkökulmasta. Osallistujille tarjoutuu mahdollisuus etsiä yhdessä keinoja toimivan arvioinnin, palautteen ja palkitsemisen toteuttamiseksi työn arjessa.


Teemavalmennus on itsenäinen kokonaisuus, joka syventää 6.5. järjestettävää Palaute ja palkitseminen työssä -webinaaria.

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton, ja suunnattu sote- ja palvelualan esihenkilöille, mutta myös muiden toimialojen esihenkilöt tervetulleita mukaan.


Etänä enemmän – sote-työ uudistuu

Etänä enemmän – sote-työ uudistuu on valtakunnallinen hanke, jossa vastataan sosiaali- ja terveysalan työn muutokseen kehittämällä etäjohtamista,-työnohjausta ja -vertaistukea sekä muutosjohtamista. Lisäksi vahvistetaan henkilöstön osaamista näillä alueilla. Kokonaistavoitteena on lisätä sote-alan henkilöstön työhyvinvointia, työn hallintaa ja tuottavuutta. 

Hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu, ja osatoteuttajina ovat Satakunnan ammattikorkeakoulu, Lapin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto ja KT Kuntatyönantajat. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2019–31.12.2022, ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Lue lisää hankkeen omilta sivuilta >