Koulutukset
 
VALIKKO
 
/ Ajankohtaista / Koulutukset / Tekoälyä yhteiskunnan tarpeisiin, 25.3. - 10.6. verkkokoulutus

Tekoälyä yhteiskunnan tarpeisiin, 25.3. - 10.6. verkkokoulutus

05.11.2019 Koulutukset

Kunteko saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta, jonka logo kuvassa.

Kunteko on mukana Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen, Lakimiesliiton, Goforen ja Digi- ja väestötietoviraston kanssa keväällä toteutettavassa tekoälykoulutuksessa. Kuntekon kautta Avaintan jäsenillä on mahdollista osallistua tähän maksuttomaan koulutukseen.

Koulutuksessa tutustutaan edistyneen analytiikan laskentaan käytännön esimerkein. Aikaisempi analytiikkakoulutus ei ole tarpeen. Perinteisillä analytiikkatyökaluilla työskenteleville (esim. SPSS) kurssi antaa uuden näkökulman analytiikan mahdollisuuksiin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tunnistaa erilaiset edistyneen analytiikan ja tekoälyn käyttömahdollisuudet omassa työssään, ja tiedostaa tiedon hyödyntämisen reunaehdot yhteiskunnassa. Lisäksi osallistujat saavat kyvykkyyksiä toimia yhteiskunnan digitaalisten palveluiden käyttäjänä.

Koulutusta suositellaan kaikille tietopohjaisesta päätöksenteosta kiinnostuneille.

Aikataulu ja aiheet:

Koulutus koostuu kuudesta tunnin mittaisesta webinaareista (asiantuntija-alustus + keskustelu), jotka pidetään kahden viikon välein 25.3. alkaen. Näiden lisäksi on tehtäviä ja yhteistä keskustelua sähköisella oppimisalustalla. Tehtävät ovat sekä yksilötehtäviä että yhteistä reflektointia.

  • Data + edistynyt analytiikka, keskiviikko 25.3.
  • Tekoäly, keskiviikko 8.4.
  • RPA + chatbotit, keskiviikko 22.4.
  • Tekoäly ja lainsäädäntö, keskiviikko 6.5.
  • Tekoäly ja etiikka, keskiviikko 20.5.
  • Suomi.fi, keskiviikko 3.6.

Webinaarit pidetään klo 16-17. Niiden jälkeen osallistujille aukeaa ko. webinaarin aihetta koskeva työskentely sähköisellä oppimisalustalla. Oppimisalusta on auki 10.6. asti, johon saakka on mahdollista tehdä tehtäviä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Koulutus on maksuton. Kuntekon kautta voi osallistua yhteensä 80 hlöä.  Ilmoittautuminen alkoi perjantaina 31.1. ja on auki 13.3. asti tai kunnes kiintiö on täynnä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n sivuilta >

Valitse sivuilla ilmoittautumislinkiksi Ilmoittautumiset Kunteko 2020 -ohjelman kautta osallistuville >