Koulutukset
 
VALIKKO
 
/ Ajankohtaista / Koulutukset / Avaintan kevätseminaari 6.–8.5.2020

Avaintan kevätseminaari 6.–8.5.2020

15.10.2019 Koulutukset

Kevätseminaarin ohjelma rakentuu ajankohtaisten luentojen ja kysymysklinikoiden ympärille. Kevätseminaari on suunnattu esimiehille ja HR-johdolle että henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijoille. 

Seminaari järjestetään Tallink Siljan Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyllä 6.–8. toukokuuta.

Ohjelma:

Keskiviikko 6.5.

10.15 Kokoontuminen Olympiaterminaalissa

Ensimmäisen seminaaripäivän aikana käsittelemme henkilöstöhallinnolle ajankohtaisia aiheita sekä kuulemme Avaintan ajankohtaiset. Päivän aikana pääset kysymään Avaintan asiantuntijoilta sekä viettämään mukavan illan yhdessä ruokaillen.

Ohjelmassa mm.

Eilisen kriisit ovat tänään hyviä tarinoita
Jenni Kokander

Pohdimme Jenni Kokanderin johdolla palautteen antamisen ja vastaanottamisen taitoa sekä tapoja sietää työpaikalla syntyviä konflikteja ja häpeän ja epävarmuuden tuntemuksia huumoria ja tarinallistamista apuna käyttäen. Oletko itse pysähtynyt pohtimaan, millaisen ihmisen kanssa on mukava tai haastava tehdä töitä? Mitä ja miten haluaisit kollegan sinulle sanovan konfliktitilanteessa?

AVAINTA:n ajankohtaiset
Vesa Laine, toimitusjohtaja, Avainta ry

Torstai 7.5.2020

Vietämme aamupäivän AVAINTES:n pohdituttavimpia aiheita käsitellen. Tarjoamme ohjelmaa sekä esimiehille ja HR-johdolle että henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijoille.

Ryhmä 1 (erityisesti hr-asiantuntijat ja palkkahallinto):

  • Usein kysyttyjä kysymyksiä AVAINTES:n eri alueilta

Ryhmä 2 (erityisesti hr-johto ja esimiehet):

  • Viimeaikaista oikeuskäytäntöä
  • Palkkausjärjestelmien kehittäminen
  • Paikallinen sopiminen

Lounaan jälkeen voit osallistua yhteiselle päiväretkelle. Suuntaamme kohti Kuninkaanlinnaa, johon tutustumme opastetun kierroksen aikana. Voit myös hyödyntää yhteisen bussikuljetuksen vanhaan kaupunkiin tutustuaksesi omatoimisesti Tukholman keskustaan.

Iltapäivän kysymysklinikan aikana pääset vielä hyödyntämään mahdollisuutesi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä Avaintan asiantuntijoilta, jolloin käsittelemme mm. työehtosopimusmuutoksia ja muita ajankohtaisia aiheita.

Kysymysklinikka

  • Teema 1: Työehtosopimusmuutokset
  • Teema 2: Työnantajan direktio-oikeus ja työpaikan ristiriitatilanteet (varoitus, koeajan merkitys, irtisanominen jne.)

Avaintan asiantuntijat vastaavat osallistujien kysymyksiin teemoihin liittyen.

Perjantai 8.5.2020

Saapuminen Helsinkiin aamupäivällä.

Hinta ja ilmoittautuminen

610,00 EUR + alv 0%
Maksu sisältää opetuksen, luentomateriaalin, laivamatkan, majoituksen kahden hengen hytissä sekä ohjelman mukaiset ateriat. Lisähinta yhden hengen hytistä 100 €.

Seminaari toteutetaan yhteistyössä FCG:n kanssa.

Ilmoittaudu seminaariin FCG:n sivuilla >